Κοιτάμε Μπροστά, κοιτάμε Ψηλά, κοιτάμε στο Αύριο, κοιτάμε στο Μέλλον!

Οι Yποψήφιοι

Αλεξόπουλος Γεώργιος του Ιωάννη

Γεννήθηκε το 1978. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Σπούδασε Αρχιτέκτονας. Μιλάει Αγγλικά.  Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Αλχαζίδης Σώτος του Κοσμά

Γεννήθηκε το 1987. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Ιδιωτικός  Υπάλληλος. Σπούδασε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία καθώς και τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/Web Designer-Developer/Video Games)

Αμοιρίδου Ελισάβετ του Σταύρου

Γεννήθηκε το 1995. Είναι δικηγόρος. Σπούδασε Νομική, Αγγλική  γλώσσα και φιλολογία.

Αντωνιάδης Ματθαίος του Χρήστου

Γεννήθηκε το 1988. Ζει στην Αλεξανδρούπολη. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.  Είναι σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Νίψας και πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Νίψας. Ασχολείται με την ποντιακή μουσική και την ποντιακή παράδοση. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Αντωνιάδου Ιωάννα του Συμεών

Γεννήθηκε το 1979Κατοικεί στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης. Είναι αισθητικός και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Απότας Δημήτρης του Ιωάννη

Γεννήθηκε το 1973.  Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πυροσβέστης. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Αραμπατζής Κυριάκος του Πασχάλη

Γεννήθηκε το 1981. Ζει στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός. Είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών. Διετέλεσε Πρόεδρος Νομαρχιακής επιτροπής Έβρου του ΤΕΕ. Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας “Συνεπιβάτες”.

Βαλασούδης Γεώργιος του Εμμανουήλ

Γεννήθηκε το 1948. Κατοικεί στην Άνθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Είναι συνταξιούχος. Είναι πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ανθείας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Βεζυρτζής Αθανάσιος (Νάσος) του Νομικού 

Γεννήθηκε το 1970. Κατοικεί στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης. Είναι Αγρότης. Ασχολείται με την συλλογικότητα και το ποδόσφαιρο.

Βουλγαρίδης Νικόλαος του Αλέξανδρου

Γεννήθηκε το 1988. Κατοικεί στις Φέρες.  Είναι Αγρότης. Ασχολείται με το κυνήγι. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Γερουλίδου Δέσποινα του Νικολάου

Γεννήθηκε το 1989. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Είναι πτυχιούχος Ιδιωτικής Σχολής Βρεφονηπιοκόμων. Είναι κάτοχος Χρυσού και Χάλκινου μεταλλίου σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ΚΑΡΆΤΕ. Συμμετέχει σε δραστηριότητες για ψυχαγωγία σε Σύλλογο ΑΜΕΑ και είναι Γενικός Αρχηγός Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ Αλεξανδρούπολης. Είναι μητέρα ενός παιδιού.

Γεωργουσίδης Ανδροκλής του Χρήστου

Γεννήθηκε το 1987. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Διετέλεσε χοροδιδάσκαλος στους ποντιακούς συλλόγους Νίψας, Φερών και Ν. Χηλής. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του πρώτου συμβουλίου της ποντιακής νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Γοϊδας Συμεών του Κυριάκου

Γεννήθηκε το 1961. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός. Διετέλεσε μέλος στο Δ/Σ του Ιωακείμιου  Γηροκομείου και επίσης μέλος στο Δ/Σ  Εθνικός Μ.Γ.Σ στο τμήμα του βόλεϊ. Είναι λάτρης της ποδηλασίας και ασχολείται με αναπαλαιώσεις ποδηλάτων και μηχανών. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

 Γρηγοριάδης Νικόλαος του Πρόδρομου

Γεννήθηκε το 1969. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Γενικός Δ/ντής του Αγροτικού συνεταιρισμού Νοτίου Έβρου. Διετέλεσε αντιδήμαρχος καθαριότητας, πρόεδρος Κ.Α.Π.Η και πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. Είναι στέλεχος του Α.Ο. Καππαδοκών και  μέλος του Πολ.  συλλόγου Καππαδοκών “Τρεις    Ιεράρχες”. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Δουρδούρας Βασίλειος του Κωνσταντίνου 

Γεννήθηκε το 1992. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πτυχιούχος στη “Τεχνολογία Γεωπονίας”. Είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Καλαϊτζίδης Γεώργιος του Αντωνίου

Γεννήθηκε το 1977. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Αστυνομικός. Διετέλεσε μέλος του Δ/Σ της ΠΑΕ Νίψας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Καραγιαννίδης Ιωάννης του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1992. Κατοικεί στα Λουτρά. Είναι Συνοριακός Φύλακας. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Στον ελεύθερο χρόνο του  ασχολείται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Καρασμανάκη Μαρία του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1977. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Ελεύθερη Επαγγελματίας. Μιλάει Αγγλικά. Είναι μέλος του συλλόγου παραδοσιακών χορών “Ο ΕΒΡΟΣ” και μέλος στο σύλλογο Σ.Ο.Φ.Υ.Ν. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

 Καρατζιά Ελευθερία του Σταματίου

Γεννήθηκε το 1975. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος. Είναι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημ/κού Σχολείου και μέλος της Ένωσης  Γονέων. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Καρατζιάς Αντώνιος του Χρήστου

Γεννήθηκε το 1976.  Κατοικεί στο Τριφύλλι. Είναι αστυνομικός. Είναι μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Πέπλου.

Κερπετζής Κωνσταντίνος του Γεωργίου

Γεννήθηκε το 1976.  Κατοικεί στην Παλαγία Αλεξανδρούπολης. Είναι Στρατιωτικός. Είναι μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο “Μέγας Αλέξανδρος” Παλαγίας. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

Κιτσικίδου Μαρία του Λάζαρου

Γεννήθηκε το 1984.  Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Δικηγόρος. Είναι πτυχιούχος του ΔΙ.ΠΑ.Ε τμήμα Οικονομικών Επιστημών(Λογιστική) και της Νομικής σχολής του Δ.Π.Θ. Ασχολείται με τον αθλητισμό και με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Είναι έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών.

Κομήτης Δοξάκης του  Άνθιμου

Γεννήθηκε το 1963. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Μηχανολόγος – Ενεργειακός Σύμβουλος και  μελετητής – κατασκευαστής  ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων. Διετέλεσε καθηγητής στις Επαγγελματικές Σχολές. Είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του Ιππικού συλλόγου “Ο ΡΗΣΟΣ” και μέλος Δ/Σ ΕΘΝΙΚΟΣ Μ.Γ.Σ. Είναι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης.

Λυμτσιούλης Χρήστος του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε το 1992.Κατοικεί στο Αρίστεινο. Είναι Συνοριακός Φύλακας και αντιπρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου. Επίσης είναι αντιπρόεδρος στον πολιτιστικό και επιμορφωτικό σύλλογο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ”.

Μάκρα Ραλλού του Χριστόδουλου

Γεννήθηκε το 1959. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι εκπαιδευτικός. Μιλάει Αγγλικά. Διετέλεσε σχολική σύμβουλος για δώδεκα χρόνια και υπήρξε διευθύντρια του 3ου Πειραματικού Σχολείου. Είναι μέλος της 15μελούς Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μαυρίδης Ανέστης (Τάσος) του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε το 1973. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσε μέλος του Δ/Σ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Μεχραμπιάν Λία του Ραφαήλ

Γεννήθηκε το 1978. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Νοσηλεύτρια στον ΕΟΔΥ. Είναι ταμίας στο Δ/Σ της Αρμενικής Κοινότητας,  αντιπρόεδρος Δ/Σ  του πολ. συλλόγου Ανατ/κής Ρωμυλίας Έβρου και ιδρυτικό στέλεχος – εκπαιδεύτρια στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.

Μήρτσος Πασχάλης του  Δημητρίου

Γεννήθηκε το  1999. Κατοικεί  στις Φέρες. Είναι Φοιτητής Διεθνών Σχέσεων στη Σχολή Διοίκησης και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου ‘TRAKYA’ στην Αδριανούπολη. Μιλάει Αγγλικά και Τούρκικα. Εργάζεται ως fieldworker στο Ελληνικό Προξενείο της Αδριανούπολης.

Μπαμπούρα Κρυσταλλένια του Ιωάννη

Γεννήθηκε το  1974. Κατοικεί στις Φέρες. Είναι ασφαλιστική πράκτορας. Είναι ενεργό μέλος  στους  συλλόγους “ Γυναικών  Μοναστηρακίου ” , “ Κυψέλη “ “ Αγία Σοφία Φερών ”, “ Θεατρικό Εργαστήρι Φερών ” και καρναβαλικού συλλόγου “ Κ.Ε.Φ.Υ. ”. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.

Μπάνης Νικόλαος του Αναστασίου

Γεννήθηκε το  1997. Κατοικεί στις Φέρες. Είναι αγρότης – κτηνοτρόφος. Είναι μέλος στον αγροτικό σύλλογο Φερών και στον Καρναβαλικό σύλλογο Φερών.

Μπάραλης Βασίλειος του Παναγιώτη

Γεννήθηκε το  1988.  Κατοικεί στον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης. Είναι οικονομολόγος. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Διατηρεί εταιρεία ανάλυσης λογιστικών προτύπων. Ασχολείται ενεργά με τον Πολιτιστικό Σύλλογο  Μαΐστρου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. 

Μπατζάκας Γαβριήλ του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε το  1999. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι πτυχιούχος σχολής μαγειρικής και εργάζεται ως επαγγελματίας Σεφ. Ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Μπίκος Δημήτριος του Χρήστου

Γεννήθηκε το  1989. Κατοικεί στη Ν.Χηλή Αλεξανδρούπολης. Είναι  Εκπαιδευτικός (Μαθηματικός), αναπληρωτής Δ/ντής στο Γυμνάσιο Λαβάρων. Επίσης  είναι μέλος στο ΔΗΜ. Τ.Ο. Αλεξ/πολης (υπεύθυνος επιστημονικών φορέων).

Μποντσίδης Θεμιστοκλής του Αργυρίου

Γεννήθηκε το  1963. Κατοικεί στην Ιτέα. Είναι Αγρότης και μέλος στο σύλλογο Θρακικών Μελετών. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Μπουκλαΐδης Ιωάννης του Ανέστη

Γεννήθηκε το  1969. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας. Είναι πατέρας ενός παιδιού. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το ψάρεμα και το κυνήγι.

Μπούρας Πασχάλης του Αθανασίου

Γεννήθηκε το 1976. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Υπαξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής ποδοσφαίρου επίπεδου UEFA C και προπονεί τμήματα αναπτυξιακών ηλικιών. Ανήκει στο δυναμικό του PONTIAKOS/PAOK ACADEMY. Ασχολείται με την στιχουργική και είναι εθελοντής αιμοδότης. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Ντόντη Παναγιώτα του Δημητρίου

Γεννήθηκε το  1988.Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Οφθαλμίατρος στο Π.Γ.Ν. Αλεξ/πολης. Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά. Δημοσιεύει επιστημονικά άρθρα σε ξενόγλωσσα και ελληνικά περιοδικά.

Ουλιανούδης Πασχάλης του Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε το  1958. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Συνταξιούχος των   ΕΛΤΑ και πρώην μέλος του ΔΣ ΕΛΤΑ  Ν. Εβρου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Παντίρης Δημήτριος του Παναγιώτη

Γεννήθηκε το  1965. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Εκπαιδευτικός. Είναι Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και πτυχιούχος Οικονομικών. Διετέλεσε Δ/ντής Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμού. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Παπαβλασακούδης Ιωάννης του Παναγιώτη

Γεννήθηκε το  1964. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Απόστρατος Αξιωματικός. Διετέλεσε αμισθί εντεταλμένος τεχνικός σύμβουλος του δημάρχου Αλεξανδρούπολης. Είναι μουσικός σε δύο χορωδίες. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Πίτσκος Γεώργιος του Ιωάννη

Γεννήθηκε το  1978. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Στρατιωτικός. Ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι μέλος  συλλόγου μοτοσυκλετιστών. Του αρέσει η παράδοση και η μουσική και έχει υπάρξει ραδιοφωνικός παραγωγός. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

Σέρτη Ελένη του Γεωργίου

Γεννήθηκε το  1978. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Ελεύθερη Επαγγελματίας (ΚΔΑΠ) νηπιαγωγός – βρεφονηπιοκόμος. Ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι έγγαμη.

Σεφεριάδης Βασίλειος του  Ιωάννη

Γεννήθηκε το  1975. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας. Είναι πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Καππαδοκίας. Έχει υπάρξει μέλος και ταμίας του Δ/Σ του σωματείου εστίασης. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Σιαμπάν Αϊσέ του Σουκρή

Γεννήθηκε το  1996. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο. Προέρχεται από τρίτεκνη οικογένεια.

Τσακανίκας Κωνσταντίνος του Αναστασίου

Γεννήθηκε το  1999. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Ιδιωτικός Υπάλληλος στο χώρο της εστίασης. Αγαπά το ποδόσφαιρο και ήταν  ποδοσφαιριστής σε  τοπικές ομάδες. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική και τη στιχουργική.

Τσάνταλης Χρήστος του Ιωάννη

Γεννήθηκε το  1978. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Δικηγόρος. Μιλάει Αγγλικά και Βουλγαρικά. Ασχολείται με τη συγγραφή. Είναι λάτρης της μουσικής και του αθλητισμού.

Τσορμπατσίδου Κωνσταντίνα του Παύλου

Γεννήθηκε το  1996. Κατοικεί στην Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης. Είναι Ιδιωτική Υπάλληλος . Εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε κατάστημα εστίασης. Είναι πτυχιούχος βρεφονηπιοκομίας. Μιλάει Αγγλικά και Ρώσικα.

Φαλέκας Δήμος του Ιωάννη

Γεννήθηκε το  1984. Κατοικεί στον Άβαντα Αλεξανδρούπολης. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου Άβαντα, Πρόεδρος της ΓΑΣ Ατρόμητος Άβαντα και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίψας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Χατζηκυριακίδης Ιωάννης του Αθανασίου

Γεννήθηκε το  1972. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι  επαγγελματίας ΤΑΞΙ. Επίσης είναι εθνοφύλακας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Χύτος Ιωάννης του Δημητρίου

Γεννήθηκε το  1986. Κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Είναι Πυροσβέστης. Είναι μέλος της Συνδικαλιστικής Ένωσης ΑΜΘ Πυροσβεστών. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι πατέρας δύο παιδιών.

1

1

2

3

4

5